Susțineți studiul limbilor străine în liceu

Stimați părinți, dragi elevi,

Ministerul Educației propune începând cu anul școlar 2021-2022 un nou plan cadru pentru clasele de liceu, care prevede reducerea drastică a numărului de ore de limbi străine la clasele liceale. Acest lucru va conduce la îngreunarea obținerii certificatelor lingvistice și va limita accesul absolvenților la studii universitare și pe piața muncii. Stă în puterea noastră, a tuturor, profesori, părinți, elevi să schimbăm acest lucru și să susținem studiul limbilor străine în liceu!

Vă mulțumim!

Profesorii de limba germană din județul Constanța    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Profesorii de limba germană din județul Constanța să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.