Sustineti demiterea primarului Jicu Petre Damian din comuna Prajesti, judetul Bacau

Preambul – primar care divulga public faptul ca o persoana din comuna Prajesti, judetul Bacau are SIDA

-------------------------------------------

In sedinta de consiliu local din comuna Prajesti din data de 14.09.2023, primarul JICU PETRE DAMIAN a agresat fizic un cetatean al comunei Prajesti, incercand impiedicarea acestuia de a participa la aceasta sedinta. Conform codului administrativ din 03.07.2019, art 138, art. 1: “Şedinţele consiliului local sunt publice”  

primar_3.jpg

Dupa agresarea fizica a acestui cetatean, domnul primar JICU PETRE DAMIAN, anunta politia sa vina si sa-l impiedice pe acesta sa participe, deoarece are o boala transmisibila si un certificat de handicap cu insotitor.  

primar_1.jpg

Tototdata, primarul spune in sedinta publica si de fata cu toti participantii ca persoana respectiva are SIDA. Afirmatia este foarte grava, indiferent de adevarul ei!

primar_2.jpg

Pe de o parte divulga informatii confidentiale despre persoana respectiva expunand starea ei de sanatate tuturor celor prezenti si tuturor celor care au urmarit filmarea postata pe Facebook imediat dupa terminarea sedintei de consiliu local.

Pe de alta parte, domnul primar considera ca SIDA este o boala transmisibila prin atingerea acelei persoane!

Dincolo de insensibilitatea totala a primarului fata de boala unui om, putem vedea cum incearca prin forta fizica si a denigrarii impiedicarea participarii acesteia la sedinta.  

In concluzie, va rog sa sustineti demiterea acestui primar.

  • O demisie care sa arate tuturor primarilor ca respectul fata de FIECARE cetatean este obligatoriu.
  • O demisie care sa arate dreptate fata de acea persoana care a fost UMILITA public.
  • O demisie care sa arate ca noi trebuie sa tindem spre standarde europene si nu sa ne intoarcem in perioada securista de dinainte de ’89.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Suciu Florin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...