Sustinem Dr. Florian Robe - OPRITI LINSAJUL MEDIATIC!!!

    Prin prezenta petiţie, vă aducem la cunoștință poziția noastră de solidaritate cu dnul.Doctor Florian Robe.  Impotriva acestuia s-a depus o plangere penala prin care este acuzat de fapte foarte grave savarsite acum 3 ani asupra prematurilor nascuti in spitalul in care activeaza, orori greu de exprimat in cuvinte.

    Este INADMISIBIL ca dnului. Doctor sa ii fie aduse asemenea acuze ("lasa copiii prematuri sa moara sau ii omora chiar el pentru a nu ocupa un loc in incubator", "UCIGAS", Dr. Robe, era un abator de copii prematuri, aruncați la propriu în coșul de gunoi, până mureau” )  in spatiul public fara nici o dovada, fara o decizie a justitiei ci doar in baza unor afirmatii menite sa socheze audienta.

    Credem cu tarie ca dnul.doctor nu se face responsabil de aceste fapte si ca ceea ce s-a spus in media la adresa dansului reprezinta o MARE NEDREPTATE. O incercare perfida de denigrare a imaginii si a carierei dnului.Doctor Florian Robe dupa ani multi de munca, implicare si devotament fata de toate pacientele sale.

   Ii suntem profund recunoscatoare acestui OM minunat care ca si doctor a facut de multe ori imposibilul pentru a salva vietile copiilor si a mamelor acestora, care a luptat alaturi de fiecare pacienta in parte atat cat a fost necesar, pentru faptul ca a fost acolo ori de cate ori mamicile au avut nevoie de el indiferent de ora din zi sau din noapte, pentru incurajari si vorbe blande adresate tuturor pacientelor fara sa faca vreo discriminare de orice fel si care a facut mai mult bine decat am putea sa facem marea majoritate intr-o viata de om. Marturie stau sutele de mesaje de sustinere si multumire venite din partea pacientelor sale prin intermediul grupului de sustinere aflat pe platforma de socializare facebook "Sustinem DL. Doctor Forian Robe". 

    Ceea ce ne dorim este o ancheta DREAPTA, OBIECTIVA SI CURATA prin care adevarul sa fie scos la iveala.

    Cerem oprirea acestui linsaj mediatic cu caracter agresiv si abtinere in divulgarea informatiilor cu caracter calomniator pana cand justitia isi va spune cuvantul!

    Daca si dumneavoastra doriti sa ii fiti alaturi dnlui.Doctor Florian Robe va rugam sa semnati aceasta petitie si sa o distribuiti.

   

    VA MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU FIECARE SEMNATURA IN PARTE!

   

    

 


Sustinem Dl. Doctor Florian Robe    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Sustinem Dl. Doctor Florian Robe să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...