Sustinem cazul social Ruja Laura,mama cu patru minori pentru a primi o locuinta sociala

Ruja laura domiciliata in Carei ,jud Satu Mare,mama a patru minori angajata cu un salar de 600 lei,locuind de trei ani si in prezent in chirie cu o valoare de 550 lei,avand cereri de acordare a unei locuinte atat anl cat si sociale inregistrate la Primaria Carei, nu reuseste sa intre in posesia unei locuinte mentionate mai sus.Dupa audiente la primarie, dupa plimbari de la o usa la alta,dupa mediatizarea cazului in presele din localitate si judet,dupa audienta la comisia de repartizare a locuintelor a primit in schimb,minciuni,amanari si indiferenta.Desi legea locuintei sociale face referire la cei ce au dreptul la ea,acestei  mame cu patru minori i se refuza de a i se oferi dreptul cuvenit.

Prin semnare, autorizez pe Ruja Laura să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.