Sustinem adevaratele valori-semneaza petitia pentru dna profesoara Mariana Badea

 Scopul acestei petitii nu este unul politic si nici nu dorim sa facem din aceasta petitie un camp de lupta. Vrem doar sa atragem atentia asupra unui lucru grav, cum ar fi denigrarea unei persoane publicand articole malitioase fara a cerceta si a solicita parerea mai multor surse, asa cum este cazul articolului care face referire la doamna profesoara Mariana Badea. Referire care nu-i face onoare , ba mai mult  articolul este defaimator si mincinos. Noi suntem reprezentantii promotiei 2003 Liceul Nicolae Kretzulescu, care timp de 4 ani au avut deosebita placere de a o avea profesoara de limba si literatura romana pe dna Mariana Badea.

Afirmam cu tarie ca Niciodata in acest timp nu am fost obligati sa-i cumparam cartile. Notele se dadeau intotdeauna pe merit. Doamna profesoara ne-a fost alaturi in cei 4 ani ca un adevarat dascal, care a stiut sa ne dojeneasca atunci cand era cazul, dar sa ne si laude cand meritam. Ba mai mult, a fost alaturi de sufletele noastre de adolescenti aflati pe drumul descoperirii de sine, incercand sa ne inteleaga emotiile si trairile , coborand dincolo de limita trasata de catedra impunatoare.

Ii rog pe fiecare dintre colegii mei sa exprime un gand inspirat de dna profesoara Mariana Badea, careia ii multumim ca ne-a fost alaturi si a contribuit la evolutia noastra!

In incheiere ii dedic doamnei profesoare, poezia mea preferata Eu nu strivesc corola de minuni a lumii de Lucian Blaga si va las mai jos randurile care exprima ce a insemnat pentru mine dna profesoara Mariana Badea: 

"In lumea noastra grabita si hada, de multe ori prea rea, ma bucur ca dna profesoara Mariana Badea a stiut sa-mi inspire pasiunea pentru citit, cartile devenind astfel refugiul meu si gura proaspata de aer de care am nevoie pentru a-mi gasi forta de a zambi lumii...asa cum este ea.. ' Ana-Maria Grosu


Ana-Maria Grosu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ana-Maria Grosu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...