Sustine deschiderea clubului de health & fitness la care mergi. Sustine redeschiderea piscinelor interioare

  • Sustine deschiderea clubului de health and fitness la care mergi. Sustine redeschiderea piscinelor interioare

            CLUBURILE DE HEALTH & FITNESS S-AU DOVEDIT A FI SIGURE!

Studiul SafeActive efectuat în octombrie 2020 de EuropeActive anunță: riscul de a contracta COVID-19 în cluburile de fitness este extrem de redus! Doar 0,78 infecții la 100.000 de vizite la cluburile de fitness!  

fitness-mic1.jpg

Cu toții avem responsabilitatea de a respecta restricțiile și de a lupta împotriva acestei pandemii, iar una dintre cele mai eficiente modalități este să rămânem activi fizic într-un mediu sigur și controlat, pentru un sistem imunitar mai bun și o sănătate mai puternică!   Este dovedit că sălile de sport sunt un mediu controlat și sigur, atunci când urmează toate măsurile de prevenție, precum distanțarea, igienizarea regulate a spațiilor și a echipamentelor înainte și după utilizare!

 fitness-mic21.jpg

Toate măsurile preventive adoptate de industria de health & fitiness în timpul pandemiei au dus la asigurarea unui mediu de antrenament sigur pentru românii care au putut astfel să își reia rutina de sănătate și fitness.   Toate studiile arată că există o rată foarte scăzută  de răspândire a infecțiilor în săli de sport. Noua închidere a cluburilor de health & fitness nu va face decât să diminueze sănătatea națiunii!  

Exercițiile fizice s-au dovedit a preveni și, de asemenea, a ajuta la tratarea celor mai frecvente boli cronice din lume: afecțiunlei cardiovasculare, diabetul și obezitatea! De asemenea, au un rol major în prevenirea infecțiilor tractului respirator.

 

ROMÂNII TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ ACTIVI MAI ALES ACUM, CÂND SE ȘTIE CĂ NOUL CORONAVIRUS ARE CELE MAI GRAVE CONSECINȚE MAI ALES ÎN CAZUL PACIENȚILOR CU BOLI DE INIMĂ, DIABET ȘI OBEZITATE!

 persoanele_cu_o_greutate_normala_dar_cu_obezitate_centrala_manifesta_riscuri_crescute_de_deces1.jpg

Piscinele interioare au fost închise oficial din 17 martie anul trecut. Înotul are beneficii extraordinare pentru sănătatea generală. De asemenea, scade riscul de boli despre care se știe că prezintă riscuri mari pentru pacienții cu COVID-19. Deschiderea piscinelor interioare va oferi românilor acces la beneficiile enorme pentru sănătate ale înotului și antrenamentelor acvatice, atât pentru copii, cât și pentru adulți.   Nu există dovezi că virusul care provoacă COVID-19 poate fi răspândit la oameni prin apă în bazine, căzi cu hidromasaj, spa-uri sau zone de joacă cu apă. "(Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor)  

info_inot1.jpg

Industria de health and fitness solicită clasificarea sălilor de sport, a industriei de health & fitnessului ca Servicii Esențiale – un plan pentru a face românii mai sănătoși prin redeschiderea sălilor de sport și a piscinelor interioare!  

SITE_PISCINA_INTERIOARA_BERCENI_SECTOR4_BUCURESTI-241.jpg

Industria de health & fitness doreste să colaboreze cu autoritățile pentru ca acest lucru să fie implementat într-un mod sigur, controlat și sănătos!  

Toate studiile de până acum arată că centrele de fitness nu ar trebui închise în timpul pandemiei COVID-19, ci mai degrabă ar trebui să fie recunoscute drept

SOLUȚII EFICIENTE PENTRU REDUCEREA CONSECINȚELOR CATASTROFALE ALE                    PANDEMIEI ASUPRA SĂNĂTĂȚII FIZICE ȘI PSIHICE!  

Ne dorim să ne antrenăm împreună pentru o sănătate mai bună și o imunitate mai puternică în cel mai potrivit și mai eficace mediu posibil: cluburile de health & fitness!

 

Aceasta petitie este initiata si  sustinuta de :  

 

World Class Romania

Stejarii Country Club

Viva Sport Bucuresti

Stayfitgym Bucuresti

Four Moving Craiova

Daimon club Bucuresti

Smart fit Studio Timisoara

Lotus Sport Bucuresti

Habbit 30 fitness Sibiu

Body Line Iasi

Friend's Arena Timisoara

Elite Gym Galati

Lady fit Iasi

Albatros fitness club

18Gym fitness club Tg.Mures

The Box Barbell Club Cluj Napoca

Iguana fitness Timisoara

Global Gym Sibiu

TTW Sports Club Slatina


DAN TANASE / secretar general    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez DAN TANASE / secretar general să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...