Sustin Suspendarea PUZ Sector 2,3,4,5 si 6 Propunere Nicusor Dan

Sustinerea propunerii Primarului General Nicusor Dan de suspendare a PUZ aprobate in timpul mandatului Gabrielei Firea pentru sectoarele 2,3,4,5 si 6.

PUZ aprobate ar duce la betonarea a zeci de mii de metrii patrati de spatiu verde si ar transforma Bucurestiul intr-un oras cu un aer si mai poluat.

Bucurestiul nu respecta in momentul de fata normele europene, care prevad un minim de 26 MP de spatiu verde pe cap de locuitor, in care si Bucurestiul ar fi trebuit sa se incadreze incepind cu anul 2013 (conform raportului intocmit de Curtea de Conturi Bucurestiul avea in 2014 doar 9,86 MP spatii verzi pe locuitor).

Aprobarea PUZ ar transforma Bucurestiul in unul dintre cele mai poluate orase din intreaga lume.

Ganditi-va la copiii care cresc in acest oras.

Votati pentru sustinerea  propunerii Primarului General Nicusor Dan de suspendare a PUZ aprobate pentru sectoarele 2,3,4,5 si 6.

Votati pentru oprirea distrugerii Bucurestiului

Bucurestiul_cea_mai_populata_capitala_europeana.PNGharta_calitatii_aerului.PNG

Mihalache Vlad    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Mihalache Vlad să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.