Sustin deschiderea unui "Centru de Permanenta"/Urgenta in orasul Techirghiol si obtinerea unei ambulante care sa functioneze pe raza localitatii Techirghiol!

Domnule Primar,

In urma incidentelor aparute in ultima perioada in Romania, cu atat mai specific in Localitatea Constanta, unde evenimente catastrofale mijlocite de scuze au demonstrat  greoaia interventie a serviciilor responsabile si competente, mijlocitoare in aplicarea procedurilor de salvare a beneficiarilor implicati, noi, locuitorii orasului Techirghiol, ne gandim cu scepticism la aplicabilitatea procedurilor de implicare a autoritatilor competente in cazuri similare si nu numai celor intamplate in localitatea Constanta. Consideram ca primordializarea starii de sanatate a locuitorilor urbei pe care o manageriati este cu precadere necesara, mai ales ca demersuri in acest sens trebuiesc urgentate si nicidecum intarziate sau amanate, dorim infiintarea dar mai ales dotarea grabnica a unui spatiu dedicat serviciilor unui Centru de Permanenta/Urgenta medicala cu aparatura ce acopera necesarul medical de constatare si solutionare a unor probleme de sanatate ce reprezinta urgente, dar si cu achizitionarea unei ambulane sau crearea unui parteneriat cu astfel de serviciu, care sa functioneze strict pe raza localitatii Techirghiol, situatie care faciliteaza si creste procentul de probabilitate in salvarea vietilor omenesti a locuitorilor orasului nostru. Aici amintim de infarcte, accidente vasculare, blocaje ranale, accidente rutiere, calamitati ori a altor probleme ce pot fi urgentate in situtia in care dumneavoastra prioritizati acest aspect si facilitati grabirea lucrarilor in acest sens. Din informatiile detinute si primite de la cetatenii urbei noastre, am aflat ca ar exista un astfel de spatiu care ar avea ca destinatie cele sus mentionate, insa situatie acestuia este neclara si necesita ajutor financiar spre dezvoltare, pentru a grabi functionalitatea de a putea beneficia de aceste servicii. Speram ca mesajul nostru sa nu treaca indiferent, ba din contra sa primim un raspuns multumitor public din partea dumneavoastra ori a consilierilor dumneavoastra, in carea sa ne aratati si demonstrati sprijinul cum ca, urgentarea lucrarii care nu implica nicidecum luni bune de asteptare sau ani, este in prioritatea dumneavoastra! Va mulumim!

Locuitorii orasului Techirghiol, judetul Constanta!

Locuitorii orasului Techirghiol    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Locuitorii orasului Techirghiol să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.