Sustin construirea unui spital regional Galati - Braila - Tulcea

DISTRIBUITI PE FACEBOOK

In aceasta aglomerare urbana este nevoie urgenta de construirea unui spital de mare capacitate dotat la cele mai inalte norme europene. Un judet cum este Galatiul are peste 530.000 de locuitori si detine un spital judetean cu cel mult 900 de locuri.  Aceasta regiune se afla la o distanta destul de mare fata de centrele universitare (Bucuresti, Iasi) care pot oferi asistenta specializata in anumite cazuri cu victime multiple si nu numai. Galatiul, Braila si Tulcea are nevoie de un spital regional pentru a mai relaxa afluxul de pacienti deja existent in spitalele judetene (2 pacienti in pat). Existand o facultate de medicina la Galati, acesta ar putea deveni un centru universitar, medical. Presedintii de consiliu judetene din cele 3 judete sa se puna deacord cu asta, sa ofere impreuna cu administratiile locale avantaje cadrelor medicale, bonusuri si sustinerea financiara necesara pentru ca spitalul sa functioneze corect. Sustine si tu aceasta petitie !!!

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook