SUSPENDAREA CERCURILOR PEDAGOGICE ÎN PANDEMIE

Stimați colegi, haideți să ne așezăm în matca unei gândiri raționale, în vremuri grele, tulburi , greu de gestionat, de tolerat și de înțeles!

Când trăim aceste timpuri  agitate, dominate de stres și de incertitudini, organizarea Cercurilor pedagogice devine o sarcină imposibilă sau foarte dificilă, luând în calcul condițiile de lucru, chiar și cele online.

Asemenea  activitate, fiind rodul muncii unui întreg colectiv și nu a unei singure persoane, presupune necesitatea unei colaborări între profesorii angajați pentru a îi da o formă și pentru a o susține.

Această colaborare este anevoiosă din cauza vacanțelor forțate și prelungite, a reluării activității în format online etc...

În urma analizei pertinente a situației în care se află învățământul la acest moment, solicit ISJ- urilor suspendarea acestor activități de Cerc până la o dată ulterioară, când condițiile de lucru devin favorabile, când aceste activități se pot organiza asumat și într-un mod plăcut și constructiv, fără impunerea unor termene nerealiste !

GHERGHEL SIMONA    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez GHERGHEL SIMONA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.