Susținem pastrarea profilului de Arhitectura si Arta ambientala in Liceul de Arte ”Corneliu Baba”

În urma cererii primite de la Ministerul Educației și Cercetării către Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud,s-a luat decizia de desființare a câte unei clase din fiecare unitate de învațământ pre-universitar  din județul nostru,printre care se află și clasa de arhitectură a Liceului de Arte ”Corneliu Baba”.

Liceul de Arte "Corneliu Baba" este singurul liceu vocațional din judetul  Bistrița-Năsăud pe secția Arte Plastice, Design si Arhitectura, ca atare scoaterea profilului de Arhitectura va duce la scăderea numărului de elevi dar si de vise. Copiii se pregăteau pentru acest liceu, acest profil. Diferența dintre noi si liceele mari o face faptul ca noi avem doar doua clase pentru fiecare nivel, iar desființarea uneia va schimba radical lucrurile. Stă în puterea noastră, a tuturor elevilor,profesorilor si parintilor să schimbăm acest lucru și să susținem arta în acest liceu!

Iliș Cristiana Maria    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Iliș Cristiana Maria să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.