SUSȚINEM OLTEANU LOREDANA DIRECTOR LA CISLĂU!

Părinții elevilor de la Școala Gimnazială comuna Cislău solicită Inspectoratului Școlar Județean Buzău repunerea în funcție a doamnei director, prof. Olteanu Loredana. Nu suntem dispuși să acceptăm un director care nu îndeplinește condițiile minime necesare ocupării unei asemenea funcții. Avem certitudinea că actualul director, numit politic, nu are calitățile necesare continuării actului educațional la același nivel de până acum! Sub conducerea doamnei director Olteanu Loredana, în școală a existat un climat favorabil bunei desfășurări a lucrurilor. Noi, părinții, am găsit permanent sprijin și înțelegere la doamna director, care și-a făcut mereu timp să ne asculte și să găsescă soluții , indiferent de problemă. Fiecare elev a fost încurajat, sprijinit, valorizat. Chiar și în condiții de pandemie, activitatea școlii nu a avut de suferit, iar doamna director a păstrat legătura cu părinții pe toate căile, prin toate mijloacele. Nu putem accepta actualul director!   Noi, părinții, cunoaștem foarte bine activitatea școlii, pentru că participăm la foarte multe activități școlare și extrașcolare. Pe actualul director nu l-am văzut implicat în asemenea activități. Nici să obțină rezultate notabile pe la olimpiade sau concursuri, nu avem cunoștință! Nu dorim ca educația copiilor noștri să aibă de suferit din cauza destabilizării colectivului de cadre didactice pe care o provoacă destituirea doamnei noastre directoare. Dacă părinții sunt considerați, cu adevărat un partener în educație, vă rugăm respectuos să țineți cont de părerea noastră și să readuceți la conducerea școlii pe  doamna director Olteanu Loredana! Mulțumim!

Huzum Elena Cristina    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Huzum Elena Cristina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.

kysytään!-- Large modal -->