Susține-l pe Pătrășcan!

Cei care votează o dată la patru ani hotărăsc destinele celor care se lamentează dar sunt prea blazați pentru a mai merge la vot. În general manipulabilii stabilesc soarta celor care nu se deranjeaza să iasă la urne, însă se lamentează pe Facebook. Ia atitudine și nu mai permite ca incompetenții să ajungă în funcții de unde pot reteza spiritul liber al nostru, al tuturor!


„Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.” (Martin Niemoller)
sprijin_politic.jpg

Problema de pe strada mea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Problema de pe strada mea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...