Susține-l pe președinte! Semnează pentru Klaus-Werner Iohannis. Ca să conteze, e nevoie de date personale

Semnați pentru candidatura președintelui Klaus Iohannis. Avem nevoie nu doar de semnătură, ci și, în căsuța "semnez pentru că...", de domiciliu și de seria+numărul cărții dvs de identitate. Faceți ca semnătura dvs să conteze!

Conform legii, candidaţii la alegerile prezidenţiale trebuie să depună la Biroul Electoral şi listele cu semnăturile a cel puţin 200.000 de persoane. Partidul Național Liberal s-a implicat în obținerea numărului legal de semnături. "Sper să obțin număr suficient de semnături, dar sunt optimist în această privință. PNL este foarte hotărât să facă o acțiune ca lumea și credem, așa cel puțin mi-a spus conducerea partidului, că ajungem la cel puțin numărul de semnături din 2014", a declarat președintele Klaus-Werner Iohannis.

Prin semnare, autorizez pe PNL să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.