Susțin reabilitarea și extinderea Școlii Gimnaziale „George Coșbuc” din Sighetu Marmației

Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Sighet așteaptă de ani buni să fie extinsă și reabilitată. Miercuri 16 noiembrie, Consiliul Local Sighetu Marmației a respins proiectul de aprobare a investiției din fonduri externe, pentru că nu a dorit să contribuie cu cofinanțarea care este în sarcina autorității locale. Semnând petiția, te vei alătura celor 992 de elevi ai școlii și al celorlalți cetățeni care doresc să lase un mesaj democratic consilierilor locali: AVEM NEVOIE DE ȘCOLI, DE EDUCAȚIE, DE INVESTIȚII. SUNT ALĂTURI DE ȘCOALA GIMNAZIALĂ „GEORGE COȘBUC” DIN SIGHET. sC_sIGHET.png

Prin semnătura mea, autorizez Adrian Pop să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.