Suplimentarea locurilor la rezidentiat - domeniul farmacie

LEGEA nr. 212 din 21 iulie 2021privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 74/2019 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 18/2009privind organizarea și finanțarea rezidențiatului, precum și pentru completarea Legii nr. 95/2006privind reforma în domeniul sănătății

Sustine urmatoarele:

În cazul în care numărul candidaților pentru domeniul medicină care promovează examenul de rezidențiat este mai mare decât cifra de școlarizare inițial anunțată, aceasta se poate suplimenta până la repartiția candidaților, astfel încât toți candidații promovați să poată accesa un loc sau un post de rezidențiat.

Dreptul nostru, al farmacistilor, de a ne specializa in domeniul studiat este egal cu al celorlalti!

Dorim, ca si in cazul canditatilor din domeniul medicina, suplimentarea locurilor, pana la repartitia tuturor candidatilor care promoveaza examenul de rezidentiat

Rezident Farmacie    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Rezident Farmacie să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.