Petiție împotriva BLOCARII proiectului “Modernizare străzi – Str. Narciselor, Braşov

FAPT : În şedinţa Consiliului Local din data de 18.05.2023, consilierii locali au votat cedarea drumului strada NARCISELOR în unanimitate către Municipiul Braşov, care conform protocolului trebuia să realizeze această investiţie . Luni, în data de 29.05.2023 li se cere consilierilor locali SẬNPETRU anularea/revocarea hotărârii de consiliu local prin care sa cedat Municipiului Brasov – strada Narciselor.
MOTIVUL : Prematuritatea emiterii hotărârii de consiliu local rezultată din nesincronizarea adoptării de către Municipiul Braşov a unei hotărârii având ca obiect solicitarea de trecere în domeniul public al Municipiului Braşov.
INTRIGA : Municipiul Braşov printr-o adresa din 05.2023 cere Comunei Sânpetru, prin primar să le fie pusă la dispoziţie cel mai târziu până la data de 31.05.2023 documentele de proprietate asupra terenurilor de pe raza UAT SẬNPETRU pe care se va realiza investiţia – strada NARCISELOR .
REZULTAT : Nedepunerea acestor documente pana la 31.05.2023 duce la eliminarea din Lista de finanţare “Anghel Saligny “ a proiectului “ Modernizare străzi – str Narciselor “, adică pierderea finanţării de 43.000.000 lei alocate Municipiului Braşov.
INTREBARE: De ce incearcă primarul USR, MARIAN ARHIRE, să blocheze acest proiect???  Ce se ascunde de fapt în spatele revocării Proiectului de Hotărâre ???


Mazilu Constantin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Mazilu Constantin va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...