Strazi neasfaltate Iasi

Aceasta petitie are ca scop mobilizarea mai rapida a autoritatilor pentru asfaltarea tuturor strazilor neasfaltate din orasul Iasi. E inadmisibil ca in anul 2021 sa avem atat de multe strazi neasfaltate intr-un oras ce se vrea a fi european. Degeaba avem semafoare "inteligente" sau cosuri de gunoi cu wi-fi, daca atatea strazi din Iasi sunt in noroi.

Vrem mai multa transparenta din partea autoritatilor locale, vrem ca banii stransi din taxele noastre sa fie prioritizati corespunzator. Asadar ne dorim ca Primaria Iasi sa planifice punctual cand va fi asfaltata fiecare strada, sa informeze locatarii, in asa fel incat sa stim exact cand si cum vor fi alocati bani pentru un drept al nostru, al tuturor.

Aceasta petitie poate fi semnata nu doar de cei ce locuiesc pe o strada neasfaltata, cat si de ceilalti locuitori ai Iasului, pentru ca toti locuim in acest oras si mai devreme sau mai tarziu vom circula pe una din aceste strazi.

Daniel Băbîi    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Daniel Băbîi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.