Copiii noștri în pericol: Semnează și distribuie petiția pentru a opri construcțiile ilegale și a-i salva în fața unui cutremur devastator!

Acționează acum: Semnează și distribuie petiția pentru a opri construcțiile ilegale și a proteja viitorul copiilor noștri în caz de cutremur!

Construcțiile ilegale din Sectorul 1 reprezintă o amenințare  la adresa siguranței și securității locuitorilor, în special în cazul unui cutremur devastator. Aceste clădiri nesigure, construite fără respectarea normelor legale, pun în pericol viețile copiilor și ale familiilor noastre.

Dacă nu se iau măsuri urgente pentru a stopa aceste construcții ilegale, consecințele pot fi catastrofale în cazul unui cutremur major. Semnând această petiție, veți trimite un mesaj clar către Primarul Clotilde Armand, Consilierii Locali și Poliția Locală Sector 1, că este timpul să ia măsuri concrete pentru a pune capăt acestui haos imobiliar. Semnătura dumneavoastră va contribui la lupta pentru protejarea vieții și siguranței cetățenilor.

Către: Primar Clotilde Armand, Consilieri Locali ai tuturor partidelor politice din Sectorul 1,

🚧 STOP construcțiilor ilegale 🚧

Prin intermediul acestei petiții online, vă somam să luați măsuri concrete și rapide pentru oprirea construcțiilor ilegale care amenință viața și siguranța locuitorilor Sectorului 1.

Aceste construcții reprezintă un pericol iminent, fiind realizate fără respectarea normelor de siguranță și calitate.

✋⛔️ Poliția Locală Sector 1 nu intervine în oprirea acestor construcții ilegale. Consilierii locali și primarul trebuie să acționeze acum, pentru a nu fi complici la haosul imobiliar din sector! ⛔️✋

📢 Cerem convocarea de URGENȚĂ a Consiliului Local și publicarea unui raport de anchetă asupra activității Poliției Locale din ultimii 4 ani. 📢

Solicităm un plan de măsuri concrete din partea primarului și consilierilor locali, pentru a pune capăt și preveni construcțiile ilegale. Toate partidele politice din Consiliul Local împart responsabilitatea și au obligația de a rezolva această problemă în interesul cetățenilor.

Prin această petiție, cerem convocarea de urgență a Consiliului Local pentru a discuta și adopta un plan de acțiune menit să oprească și să prevină construcțiile ilegale în Sectorul 1.

Acest plan trebuie să includă:

🔍 Crearea unei comisii speciale de anchetă pentru verificarea tuturor acțiunilor de control exercitate de Poliția Locală în ultimii 4 ani, în special în ceea ce privește supravegherea și controlul construcțiilor ilegale.

📊 Publicarea raportului de anchetă pe site-ul primăriei și a listelor complete ale construcțiilor autorizate și neautorizate, precum și a clădirilor pentru care s-a solicitat demolarea sau anularea autorizației de construire.

🚧 Implementarea unor măsuri ferme și eficiente pentru prevenirea și combaterea construcțiilor ilegale, inclusiv prin sancționarea celor responsabili și demolarea construcțiilor care nu respectă normele de siguranță și calitate.

📚 Implementarea unor măsuri preventive și corective pentru a asigura respectarea normelor de construcție și risc seismic în Sectorul 1, precum efectuarea unor controale periodice ale construcțiilor și instituțiilor de învățământ și aplicarea sancțiunilor corespunzătoare în cazul nerespectării prevederilor legale.

Publicarea pe site-ul primăriei a listelor clădirilor care au autorizații de construire neconforme, a celor abandonate sau a celor pentru care s-au emis avertismente.

👥 Vă solicităm, de asemenea, să publicați lista școlilor și grădinițelor din Sectorul 1 cu probleme de risc seismic, precum și gradul de pericol în care se află și la ce grad seismic rezistă instituțiile de învățământ. Părinții și comunitatea au dreptul să cunoască aceste informații vitale pentru a putea lua decizii informate cu privire la siguranța copiilor lor.

Alocarea de fonduri și resurse pentru consolidarea și reabilitarea clădirilor cu risc seismic, inclusiv a școlilor și grădinițelor.

Facem apel la angajamentul dumneavoastră față de cetățenii Sectorului 1 și vă solicităm să acționați rapid și eficient pentru a rezolva problema construcțiilor ilegale din sector.

Ne dorim ca toți locuitorii să se bucure de un mediu urban sigur și sănătos, în care legea este respectată și interesul cetățenilor este pus pe primul plan.

Nu mai tolerăm haosul imobiliar și riscurile la care suntem expuși din cauza construcțiilor ilegale și a lipsei de acțiune din partea autorităților. 

Această petiție nu are legături cu vreun ONG sau partid politic, ci este o inițiativă a cetățenilor obișnuiți, care nu mai cred în manipularea ONG-urilor, partidelor politice sau autorităților publice. Construcțiile ilegale reprezintă un pericol major în cazul unui cutremur, deoarece aceste clădiri nu sunt sigure și nu se cunoaște rezistența lor. Semnați această petiție pentru a cere autorităților locale să ia măsuri concrete


Toleranta Zero    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Toleranta Zero va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...