Stopati furtul de porumbei!

Buna ziua,

 

consider ca este necesar ca presedintii FCPR, UCPR, FRSC (ordinea este aleatorie) sa faca front comun si sa comunice cu autoritatile privind furtul de porumbei si cautarea de solutii pentru combaterea acestor actiuni. Deasemenea, presedintii de cluburi pot face presiuni pentru a stopa acest flagel.

Reamintesc columbofililor Romani ca pe 23-02-2013 s-au furat porumbeii domnului Preda aveti aici articolul:  http://www.porumbei.ro/furt/ si pe 28-02-2013 s-au furat porumbeii fratilor Flasin gasiti aici articolul: http://fond-maraton.com/index.php/din-romania/767-furt-de-porumbei-fratii-vlasin-au-ramas-fara-20-de-reproucatori , de la ambii crescatori s-au furat porumbeii de la matca.

In prima faza am putea promova pe site-le de profil, cateva notiuni elementare de securitate, cateva lucruri practice pe care columbofilii le pot aplica perimetrului unde au crescatoria, sisteme de securitate, sistem video de supraveghere, caini de paza, cateva sfaturi practice privind promovarea, sa nu cuprinda detalii de amplasare a crescatoriei, inainte de a stopa un fenomen, trebuie mai intai sa prevenim, consider ca alaturi de dvs. vom reusi acest lucru.

Update 12.03.2013. Pe 7 Martie 2013 a mai avut loc un furt de porumbei, gasiti detalii aici:

http://www.fond-maraton.com/index.php/9-uncategorised/785-furt-de-porumbei-din-nou-cotrla-sorin-victima

http://porumbel.net/2013/furt-de-porumbei-in-turda/

http://www.columbofil.net/stiri/?p=10363

Pagina noastra de Facebook

In urma discutiei telefonice cu domnul Marius Tunduc, avem promisiunea promovarii pe site-le afiliate FCPR.

Multumim pentru sustinere:

www.columbofil.net

www.porumbel.net

Fond-Maraton

 

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Adrian B să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook