STOP ZBORURILOR PE DEASUPRA CLUJULUI!!!

Noi, subsemnații, cetățeni ai municipiului Cluj-Napoca și/sau reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale / grupări civice informale, solicităm reprezentanților noștri, respectiv consilierilor din Consiliul Local municipial Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, să identifice și să aplice căile legale de atac împotriva survolării municipiului Cluj-Napoca și a localităților limitrofe la altitudini care produc poluare fonică și prezintă un potențial ridicat de catastrofă în cazul unor accidente aeriene.

Cerem în mod expres preluarea concluziilor echipei de specialiști care a elaborat proiectul noului Plan Urbanistic General și aplicarea acestuia în folosul securității comunității noastre.

Mircea Olaru-Zăinescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Mircea Olaru-Zăinescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.