STOP ZBORURILOR PE DEASUPRA CLUJULUI!!!

Noi, subsemnații, cetățeni ai municipiului Cluj-Napoca și/sau reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale / grupări civice informale, solicităm reprezentanților noștri, respectiv consilierilor din Consiliul Local municipial Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, să identifice și să aplice căile legale de atac împotriva survolării municipiului Cluj-Napoca și a localităților limitrofe la altitudini care produc poluare fonică și prezintă un potențial ridicat de catastrofă în cazul unor accidente aeriene.

Cerem în mod expres preluarea concluziilor echipei de specialiști care a elaborat proiectul noului Plan Urbanistic General și aplicarea acestuia în folosul securității comunității noastre.

Mircea Olaru-Zăinescu    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).