Stop Poluare / Creta Murfatlar

1. Semnează aceasta petiție împotriva poluării cu praf de creta in Orasul Murfatlar. In nenumărate rânduri a fost semnalata garda de mediu si mereu același răspuns "fabrica funcționează in paramentri normali". De asemenea tinem sa credem ca cei din conducerea fabricii sunt mana in mâna cu cei de la Garda de Mediu, A33294D0-FDEE-42A0-8BA9-E61176C7BD6A.jpeg
    de nu s-au luat măsurile necesare pana in ziua de azi. De semnalat ca nu dorim închiderea fabricii, doar dorim sa funcționeze in parametri normali, sa se doteze corespunzător cu filtre împotriva poluării cu praf de creta.

Dorim un oraș curat, verde nu alb !!!

Cristian Savescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Cristian Savescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.