Stop manelismului literar, stop inculturii, stop Irinei Binder !

Având în vedere amploarea fenomenului manelismului literar, excelent identificat prin cărțile Irinei Binder, adevărate monumente de subcultură și antitalent, este necesară o ripostă serioasă din partea oamenilor de cultură autentici. Editurile se prostituează, librăriile la fel, vocile autorizate tac (au murit criticii în țara asta ?), manelismul proliferează. Propun sabotarea oricărei entități care produce și promovează astfel de subproducții, menite să ducă în derizoriu noțiunea de literatură. Florin Salam, Vali Vijelie, Irina Binder - totuna. Oare asta merită, oare ăștia suntem ?

Daniel Cititorul    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Daniel Cititorul să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.