Stop instigărilor publice la ură împotriva animalelor fără stăpîn

 

În atenția Consiliului Național al Audiovizualului și a celorlalte instituții abilitate:

Unde s-a ajuns? Unde am ajuns?

Batjocorirea, torturarea și uciderea în chinuri a unor animale care sînt denumite, nu fără temei, cel mai bun prieten al omului, a ajuns, iată, sport național. Cei ce instigă la crimă cu sînge rece sînt vedete media, preumblate ca sfintele moaște prin toate studiourile de televiziune.

Ba, zice-se, plătite gras de televiziuni pentru fiecare prestație, încurajate să își verse și pe mai departe ura și veninul, să inunde cu fiere spațiul public.

Cîinii maidanezi și nu numai, chiar și cîinii cu stăpîn, de rasa ori ba, au devenit Inamicul Public Numărul 1. Este o țară normală, cu oameni normali la cap, cea în care se poate întîmpla așa ceva?

Deși se laudă în stînga și în dreapta cu două mii de ani de creștinism, deși le place să se creadă buricul Pămîntului și leagănul Europei, românii dovedesc că nu au evoluat cu nimic din Evul Mediu și pînă acum la nivel de mentalitate, că sînt mai barbari decît migratorii pe care îi tratează astăzi cu atîta superioritate.

Altfel nu ar fi posibil ca un popor întreg să asiste netulburat la crimele odioase pe care le înfăptuiesc autoritățile la adresa cîinilor fără stăpîn, ba mai mult, să le încurajeze, să le aplaude și să se distreze pe seama lor.

Nu ar fi posibil ca cei care mai au un dram de rațiune și de umanitate în ei și încearcă să stopeze această barbarie să fie numiți public cuțofili, zoofili, șamd și să fie ostracizați de opinia publică.

Nu se poate ca într-o țară normală cei ce îndeamnă la reținere, la umanitate, la dragoste și creștinism, pînă la urmă, să fie marginalizați, iar instigatorii, vocile care cer cu ură sînge, fiarele cu chip de om ce nu găsesc altă plăcere decît moartea și tortura să se bucure de tot sprijinul, de toată susținerea, să ajungă vîrfuri de lance ale opiniei publice.

Toate studiile făcute de organisme independente, experiența altora care s-au confruntat cu situații similare, bunul-simț, pînă la urmă, arată că rezolvarea problemei cîinilor fără stăpîn nu se poate face prin uciderea lor în masă, ci prin oprirea înmulțirii necontrolate și stoparea abandonului.

Dar se pare că nu interesează pe nimeni în România cu adevărat să găsească o soluție la problema cățeilor.

Nu – singura preocupare a reprezentanților autorităților este să se îmbogățească de pe urma uciderii în masă a unor suflete nevinovate, spre bucuria sadică a monștrilor cu chip uman care găsesc plăcere și distracție în asta.

Avalanșa de ură viscerală, de blesteme, suduieli și tîmpenie en-gos și en-detail la adresa cîinilor fără stăpîn, dar și a ONG-urilor care încearcă să gestioneze problema lor, dezvăluie imensul grad de primitivism, de înapoiere, de răutate, în cele din urmă, de prostie pură ce sufocă societatea românească.

Nu, nemulțumirea nu se îndreaptă împotriva autorităților, care nu fac nimic, de zeci de ani de zile, pentru a rezolva problema cîinilor de pe străzi.

Urletul de mînie paranoică, de boală psihică iremediabilă, s-a abătut asupra cîinilor, care trebuie uciși în chinuri pentru vina că sînt cîini și că există.

Se vede treaba că nu cîinii pîndesc pe la colțuri orice ocazie prielnică să își înfigă colții în beregata noastră, ci invers. Așa-ziși lideri de opinie, în fapt, niște imbecili care nu au habar pe ce lume trăiesc, niște corporatiști superficiali și bărbieriți pe creier, niște auto-suficienți sufocați de povara propriei greutăți sociale, abia așteaptă un motiv pentru a azmuți, pentru a întărîta, pentru a instiga la moarte și violență.

Statul român, prin organele sale locale și centrale, nu întreprinde nici o acțiune concretă pentru a rezolva problema cîinilor fără stăpîn, dar depune eforturi considerabile pentru a-i împiedica pe cei ce încearcă să o facă. Cîinii sînt torturați, batjocoriți, înfometați și, în cele din urmă, uciși în chinuri în așezăminte publice în care ei ar trebui să fie îngrijiți.

Cei ce iubesc animalele sînt doar niște infractori pentru cei ce iau decizii în numele Statului român. După principiul "pedepsește și cercetează ulterior", nu sînt amendați drastic inconștienții care abandonează cîini pe stradă, sînt taxați toți proprietarii de cîini. Prezumția de nevinovăție este astfel anulată din start, pentru că iubitorii de animale sînt oricum doar niște infractori pentru Statul român, niște vaci bune de muls.

Statul român exploatează, iată, deopotrivă cîini și oameni, îi folosește strict în interesul său egoist, se opune libertății și a unora, și a altora, de a putea trăi o viață normală.

Cîinii și oamenii sînt deopotrivă grav prejudiciați de Statul român.

Cîinii de dreptul de a fi cîini, iar oamenii de privilegiul de a fi oameni.

Dar cine se uită la ”televiziunile de știri” din România și nu iese pe stradă, să cunoască realitatea, ar trebui să se baricadeze panicat în casă de teamă să nu fie atacat de haitele de cîini ucigași ce mușcă, sfîrtecă, omoară, zi de zi, oameni.

Privind ”jurnalele de știri”, ai putea spune că nu poți merge pe stradă fără ca un maidanez să nu îți sară, însetat de sînge, la jugulară, că patrupedele veroase s-au organizat în adevărate cete infracționale, gata să atace bolnavi, bătrîni și mame cu copii în brațe.

Cîinele Maidanez este adevărata problemă națională, este ticălosul care ia laptele de la gura copiilor, medicamentele din mîna bătrînilor, salariile din buzunarele muncitorilor, este nemernicul care închide școli și spitale, este trădătorul ce a distrus economia României.

În acelați timp, el, Hingherul, este cetățenul respectabil care ne face nouă educația, care se sacrifică necondiționat pentru binele comun și pentru siguranța noastră și a copiilor noștri.

O ură isterică, paranoică, este întreținută periodic prin mass media, pentru a justifica faptele abominabile la care se dedau Hingherii, în interesul profitului mînjit cu sînge din care se înfruptă atît de multă lume: ”politicieni”, ”oameni de afaceri”, ”organe de presă”.

Nu se mai împiedică ei pentru asta de Lege sau Onoare.

Între timp, românii dau dovadă de o cruzime și de o violență inimaginabile la adresa animalelor străzii.

Cîinii fără stăpîn care își duc viața prin marile orașe sînt uciși fără milă, loviți, otrăviți, chinuiți, torturați.

Autoritățile locale și nu numai își fac adevărate titluri de glorie din a extermina un număr cît mai mare dintre cei ce nu au nici o vină că trăiesc pe străzi.

Cîinii au fost transformați într-o adevărată problemă națională, o amenințare la adresa românilor cei diafani și neajutorați. Se fac adevărate afaceri pe spatele unor suflete nevinovate, se cîștigă alegeri prin promisiuni privind un pogrom pe scară cît mai largă.

Animalele trăiesc vagabondînd pe străzi, multe dintre ele bolnave și înfometate, nu pentru că așa au ales, ci pentru că un inconștient și-a abandonat sau nu și-a sterilizat animalul de companie.

Dar, oricît de mulți cîini ar lua în case iubitorii de animale, oricît și-ar rupe de la gură, încercînd să hrănească tot mai multe suflete, oricît de mult s-ar zbate ong-urile și adăposturile private, cu toții sînt depășiți de neimplicarea celor ce ar trebui să fie instituțiile de profil ale Statului.

Nu există în prezent acțiuni importante din partea autorităților publice privind campanii de informare a populației, de încurajare a sterilizării animalelor și a adopțiilor și de descurajare a abandonurilor, precum și de pedepsire a abuzurilor împotriva necuvîntătoarelor.

Există, în schimb, ”Afacerea Maidanezul”, în care sute de mii de cîini au fost suprimați cu brutalitate, cu sălbăticie chiar, la nivelul întregii țări, totul pentru ca bugetele uriașe alocate primăriilor să fie sifonate și redirecționate către buzunare, afaceri și interese de la cel mai înalt nivel.

Nu este admisibil ca numeroase figuri publice, ce își arogă rolul de voci formatoare de opinii, să fie atît de nepăsătoare, superficiale, egoiste și, pînă la urmă, mincinoase și manipulatoare, atunci cînd vine vorba de ororile sub orice limită a decenței și a lipsei de omenie pe care se derulează, nestingherită, ”Afacerea Maidanezul”.

Ecourile plînsetelor și urletelor disperate ale zecilor, poate sutelor de mii de cîini fără stăpîn, literalmente schingiuiți, torturați și uciși cu bestialitate în România, au depășit demult granițele țării.

Mai nou, un grup extins de personalități reputate din domeniile medicină veterinară, sociologie, psihologie, apărarea drepturilor animalelor și nu numai au publicat o carte electronică prin care încearcă să atragă atenția oficialităților Uniunii Europene asupra abuzurilor inimaginabile pe care instituțiile statului român le comit la adresa animalelor fără stăpîn din România și chiar a propriilor cetățeni.

”Prin punerea în aplicare a unei politici de exterminare în masă a animalelor, coruptul guvern român lezează drepturile a milioane de oameni sensibili, care sînt marginalizați social și li se interzice dreptul de a fi protejați legal sau constituțional. Natura coruptă a unei astfel de politici deviante și criminale, susținută de birocrații statului român, lasă să se înțeleagă că cei ce se opun violenței se află în afara legii și merită să fie condamnați.

Astfel, România se dovedește a fi o țară coruptă, iar cei care păstrează tăcerea cu privință la încălcarea drepturilor omului în această țară, inclusiv instituțiile europene, care se presupune că promovează democrația, sînt vinovați de toleranță față de ceea ce poate fi mai rău, anume de uciderea cu frenezie a animalelor și de eroziunea drepturilor omului, la fel de bine ca de criza socială majoră ce se prefigurează a izbucni”.

Pentru că, atrag atenția autorii cărții, România stă pe un butoi de pulbere, în condițiile în care nu se știe cîtă vreme vor mai putea oamenii sensibili în fața crimei și a suferinței să tolereze genocidul dement declanșat de niște autorități corupte și imorale asupra unor animale nevinovate.

Readuceți România pe cale normalității!

Opriți instigările publice la ură împotriva animalelor fără stăpîn!

Opriți ”Afacerea Maidanezul”!

 

 

Autorul petiției

    https://www.facebook.com/opriti.crima/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


https://www.facebook.com/opriti.crima/    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe https://www.facebook.com/opriti.crima/ să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->