STOP HAOSULUI URBANISTIC DE LA FLORESTI JUD. CLUJ

Locuitorii comunei Floresti, sat Floresti, jud. Cluj, sesizam online, pe acest site,organele abilitate: primaria Floresti, departamentul urbanism cu privire la: STOPAREA constructiilor fara respectarea legilor in vigoare, la STOPAREA construirii haotice din aceasta comuna.

Pentru a preintampina eventualele neplaceri cauzate de aceste constructii haotice, va rugam sa aveti in vedere in momentul in care se VA ELIBERA de la urbanism autorizatii de constructii sa se analizeze toate aspectele legate de:

-utilitati si canalizare: mai exact daca poate sa sustina in viitor consumul. Dorim sa se respecte legislatia in vigoare Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării construcţiilor, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 933 din 13/10/2004, cu modificările şi completările ulterioare, şi în Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991, aprobate prin Ordinul nr. 839/2009. Sa fie respectat ordinul Ministrului Sanatatii nr. 119/2014 pentru aprobarea normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei.  Legea nr. 190/2013 - aprobarea OUG nr. 7/2011 - modificarea si completarea Legii nr. 350/2001 - amenajarea teritoriului si urbanismul.

Pentru a ne alinia la standarde europene si internationale privind constructiile rugam sa se respecte legea.

Dorim sa se respecte:

- distantele intre locuinte, 

-regimul de inaltime

-intimitatea locatarilor

-sa se lase spatii verzi, spatii pentru joaca, parcari, ghenele de gunoi sa fie amplasate la 10 metri de constructii, drum de acces.

-norme tehnice privind proiectarea şi realizarea străzilor

- sa fie consultata populatia

In timpul santierului vor fi multe inconviniente de accea dorim sa se respecte toate normele de igena si protectie a populatiei astfel;

-constructia sa fie prevazuta cu plase de protectie si plase de apa.

-containere de gunoi pentru depozitarea rezidurilor rezultate in timpul santierului si care sa nu fie ulterior aruncate pe raza comunei sau pe malul Somesului.

-respectarea orelor de liniste

-respectarea intimitatii 

-constructorii sa nu deranjeze in niciun fel locuitorii si sa dea dovada de educatie si bun simt.

Scriem aici si sesizam organele abilitate pentru a se evita pe viitor construirea haotica si neconforma cu legile in vigoare, pt a se evita construirea blocurilor intre case,blocuri fara spatii verzi, parcari etc.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Elena Porumb să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook