STOP discriminării asupra elevilor din cauza vaccinării Covid-19

Dragi români, de câteva luni, de la introducerea vaccinului Covid-19, asupra populației României se exercită o presiune imensă pentru vaccinare, deși studiile clinice nu s-au încheiat și nu se cunosc efectele adverse pe termen lung în ceea ce privește vaccinul Covid-19. 

În acest context, se constată apariția unor constrângeri de vaccinare și asupra copiilor care, mai nou, vor fi segregați în școli în funcție de semnul vaccinării! Astfel, dacă într-o clasă apar cazuri Covid-19, copiii nevaccinați sunt închiși în case, iar cei vaccinați pot merge la școală în continuare, fără a se ține cont că poate se îmbolnăvesc dintre cei vaccinați. Dat fiind faptul că, și vaccinat poți face boala și o poți răspândi, această discriminare este doar pentru a forța părinții să recurgă la vaccinare! 

Dragi români, va trebui să fim uniți pentru copiii noștri! Semnați această petiție pentru a avertiza Guvernul că suntem o țară democratică, iar minoritatea nu poate domina majoritatea! Doar prin efortul nostru comun vom putea stopa aceste anomalii în care un Premier penal decide asupra vieții copiilor noștri și asupra noastră! 

#dreptatepentruRomânia

 


Senator AUR Rodica Boancă    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Senator AUR Rodica Boancă să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...