Stop denigrarea muzicala ! Stop Nane

Toti se plang de probleme .... astazi va prezint una dintre cele mai mari probleme ale adolescentilor si... copiilor. Problema are un nume , are o forma... scoate sunete ciudate si toata lumea vrea sa faca ceva in privinta asta , tocmai de aceea eu imi asum sarcina si propun o solutie simpla , un pas catre o lume mai buna.

semnati petitia , schimbati playlistul de pe Spotify si aveti incredere in memeuri. Adevarul e spus in gluma :)

Iata ce se intampla daca nu semnezi:

1- foarte probabil nimic. Pentru ca se intampla ce s a ntamplat pana in prezent. Fara schimbare.

2- probabil o sa devii un misogin si crede-ma ... nu vrei asta pentru ca este un mindset care tine departe de tine persoanele pozitive .

3- multi artisti din Romania trebuie sa minta ca le place de Avram aka Nane pentru ca este un artist egoist, rautacios,ranchiunos, invidios, irascibil, ipocrit etc... pentru ca daca nu le place de ei ii obliga pe toti artistii lui aka proprietatiile lui personale ( supusi, pe scurt)

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Bia Khalifa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...