stop_Comercializare_caini

Nu credeti ca a venit timpul sa interziceti vanzarea de caini si pisici in magazine, si in piete ? ...in foarte multe orase mari din Nord America este deja interzisa de mult : San Diego, Toronto, este permisa doar prezentarea de caini si pisici pentru adoptie...cine vrea caine de rasa sa-l ia de la crescator AUTORIZAT si VERIFICAT .

 

Multe dintre petshop-urile din Capitală sunt dispuse să achiziţioneze câini sau pisici fără carnete de sănătate. Reporterii Digi24 au mers în mai multe magazine de animale şi au descoperit că angajaţii acestor unităţi nu par interesaţi nici măcar de rasa reală a patrupedelor.

Jumătate din animalele vândute în petshop-uri au probleme de sănătate

Cazuri reale:

 

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/CAMERA+ASCUNSA+Jumatate+din+animalele+vandute+in+petshop-uri+au+

http://vrajitoareasamantha.blogspot.ro/2014/04/metis-de-lux-la-suprapret-sau-metis.html?spref=fb

 

"Puiutul de chiuaua de la Palas a aparut din nou. Pt ca lucrez in zona il vad aproape zilnic. Pentru cei ce nu stiu: micutul asta sta de 2 luni in cutia de plastic, 2 luni s-a zbatut la geam non-stop, cu ochii in lacrimi. Apoi s-a facut aici scandal, au fost probabil anuntati de potentiale controale. Puiul mic a disparut circa o saptamana. Azi a reaparut. Acum nu se mai zbate. Nu mai plange. Sta facut covrig, rahitic, inert. Ce facem in cazurile astea? Politia animalelor pare a fi o gluma proasta din moment ce nu au facut nimic. Sa strangi bani si sa cumperi puiul? Nu faci decat sa ii incurajezi sa mai aduca pui fatati in cine stie ce conditii mizere, de femele folisite doar pt asta de samsari jegosi ce nu au alt scop decat sa isi umfle buzunarele. Am putea incerca macar o campanie anti-Animax, pt ca tin puii in conditiile alea si pt ca fac viata usoara samsarilor"

"acum o ora am fost in palas si am vazut catelu din poza si statea cu o labuta din spate ridicata ca si cum ar fi lovita tremura toata si este foarte slaba coapsele ii ies prea tare in evidenta si cand am intrebat vanzatoarea a zis ca e normal la un chihuauha sa tremure si atat in rest na mai zis nimic ...oare nu au veterinar acolo nu se poate face nimic..."

" persoane care lucreaza in aceste petshopuri sunt membri ai acestui grup. acum cateva luni, a fost un caz asemanator si o domnisoara, membra pe grup si vanzatoare la petshopul din felicia, daca imi amintesc bine, incerca sa ne convinga ca persoanele care lucreaza in aceste magazine de fapt iubesc animalele si ca acestea din urma traiesc in conditii bune...dupa ce mai multi membri ai grupului au povestit despre conditiile reale in care sunt tinute si despre cazuri de animale bolnave sau chiar moarte aflate in continuare in vitrina chiar in acel petshop unde lucra ea (li se atrasesese atentia si vanzatorilor despre animalele bolnave/moarte iar acestia nu au luat vreo masura), domnisoara nu a mai participat la "discutie", dar acest lucru nu inseamna ca nu vede ce se intampla aici...."


 


Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Diana Toarba să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook