STOP AJUTOARE SOCIALE!!!

Haideti sa oprim ajutoarele sociale!! Haideti sa incurajam munca!! Lucrez ca asistent social in cadrul unei primarii si sincera sa fiu imi este mie rusine cum unuele persoane vin si spun ca e mai bine cu ajutor social decat sa mearga la servici, decat sa aiba un loc de munca. Un copil are pana la 2 ani alocatia de stat in cuantum de 200 de lei. De astia 200 de lei abia ii cumperi pampersi pe 2 saptamani. Cuantumul ajutorului social pentru o singura persoana este de 142 lei. De ce? De ce alocatia de stat este de 84 lei pentru un copil? Ce i poti lua acelui copil de 84 lei? Copilul trebuie hranit, imbracat, trimis la scoala etc, cel cu ajutor social se duce frumos si se roaga de angajator sa ii puna pe foaie ca nu a refuzat el locul de munca, sa nu ii taie ajutorul social ca ii este lui lene sa mearga la munca. E mai bine acasa decat la munca. Haideti sa oprim odata asta!! Stop ajutoare sociale!!!

Heghis Alexandra    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Heghis Alexandra să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.