STOP Abuzurilor fata de Rapid!!

Este stiut faptul ca Rapidul are una dintre cele mai frumoase galerii din Romania , una dintre cele mai vulcanice , si ca orice om care este patimas , mai si greseste . Si stie sa-si recunoasca greselile , doar ca de data asta este prea mult . Echipa noastra a fost data exemplu de prea multe ori , s-au facut mult prea multe abuzuri impotriva echipei noastre pe nedrept .

Daca stam sa ne amintim cate etape de suspendare am avut cand eram in lupta la titlu, ori clasicul episod Bricheta din urma cu cateva sezoane , e suficient pentru a ne da seama ca aceasta echipa este judecata cu alta masura fata de concurentele ei .

In acest sezon , dupa ce suporterii din puncte de vedere moral au depasit un sezon greu din toate punctele de vedere, TAS, Liga 2 , Bani , etc,  isi fac in continuare datoria , si merg cu echipa si la bine si la greu in deplasari . La Ploiesti , poate s-au scandat trivialitati doar ca pe orice stadion cred ca se scandeaza. Sau , ca sa o luam altfel ,ar trebui suspendate macar jumatate probabil din acest campionat pentru acest rationament .

Ca un contra exemplu , in meciuri impotriva echipei noastre s-au aruncat si suruburi , si s-au petrecut fapte regretabile , si nu s-au luat masurile ce se impuneau....

Ne consideram neindreptatiti, si probabil , in acest fel vom ajunge sa aplaudam echipa adversa de pe scaune si sa spargem seminte 90 de minute , iar la sfarsitul campionatului probabil vom fi premiati , cu distinctia Fair-Play.

Pe langa prejudiciile pe plan financiar ce le suporta clubul , putem in acelasi timp reclama prejudicii morale , dat fiind faptul ca pe nedrept nu ne putem vedea echipa in urmatoarea etapa de acasa..

Rapidisti , treziti-va ,semnati aceasta petitie ,in speranta ca va ajunge in ochii cui trebuie , si va fi tras un semnal de alarma ,  in caz contrar , aceste abuzuri deja continua si se dezvolta .

 

OBLIGATORIU INAINTE !