STOP - Majorarii salariilor parlamentarilor

STOP - Majorarii salariilor parlamentarilor pana cand nu se reglementeaza marirea salariilor pentru TOTI CETATENII ACTIVI SI PENSIONARI DIN ROMANIA.

CAND ISI COMPARA SALARIILE DE PESTE 4000 euro CU CELE DIN EUROPA (15000 euro) SA COMPARE MAI INTAI SALARIILE CELOR CARE MUNCESC DIN GREU IN TARA ASTA SI ADUC PLUS VALOARE (200-500 euro)

DEMNITARII SA FACA MAI INTAI PERFORMANTA, SA SE TRAIASCA BINE IN ROMANIA SI APOI SA-SI DEA BONUSURI

ESTE NEPERMIS SA-SI MAREASCA SALARIILE CU 400E = SALARIUL UNUI TANAR CARE SE ANGAJEAZA PENTRU PRIMA DATA  SI CARE MUNCESTE PE RUPTE 8 h PE ZI, IN CONDITIILE IN CARE EI AU O MULTIME DE FACILITATI. 

ESTE NEPERMIS sa incaseze un SALARIUL PE LUNA egal cu SALARIUL PE UN AN INTREG  al unui tanar care incepe sa munceasca la privat/stat in Romania

Sa nu ne miram ca ne pleaca tinerii si specialistii ( care au facut scoli si facultati in Romania) in strainatate sa munceasca ca sclavii, in loc sa-si faca un viitor in tara lor.

Nici macar nu se gandesc la cine o sa le plateasca pensiile imense in viitor?

STOP ABUZURILOR!!!

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mirela Iuca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...