Spune NU propagandei mârşave!

În ediţia de duminica trecută editorialiştii emisiunii umoristice „Ora de ras” de la postul de televiziune Jurnal TV şi-au permis un derapaj nu doar de la deontologia jurnalistică, ci şi de la bunul simţ omenesc! Au folosit în cel mai cinic şi josnic mod în emisiunea lor de satiră şi umor tragedia Pompierului Erou decedat la datorie în incendiul de pe str. Uzinelor, dar şi durerea soţiei şi copiilor minori ai acestuia, în reglările de conturi propagandistice ale proprietarului postului la care sunnt salariaţi. În situaţia în care CCA şi ONG-urile de media sunt surde şi oarbe, cerem tragerea la răspundere a teribililor măscărici de media! Semnează şi tu petiţia!

Fii solidar cu familia Eroului!

Prin semnătura mea, autorizez Igor Bodean să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.