Spunem NU drumurilor și depozitelor ilegale de moloz!

Un simptom! Un simptom pentru o goană absurdă după avere, pentru indiferență, pentru cinism, pentru convingerea că orice ai face ai autoritățile sub papuc, că nicio instituție nu va mișca împotriva ta, că nimeni din comunitate, nu va avea nimic de crâcnit!

Un simptom pentru dezorientare, pentru lipsa de reguli, pentru e bine și așa, pentru obiceiul românesc că mizeria, gunoiul și tot ce nu mai e trebuincios în bătătură pot fi duse la gârlă sau la pădure!

Un simptom pentru cancerul ce cuprinde încet dar sigur albiile de râu și câmpurile dintre Bucuresti, Clinceni și satul Ordoreanu!

Peste tot în România este nevoie de drumuri! Nicicând în România nu s-a demolat mai mult decât în timpul lui Ceaușescu!

Nicicând în România lui Ceaușescu nu s-au făcut drumuri din dărâmături de construcții!

Astăzi, la 30 de ani de la căderea regimului opresiv poți avea libertatea de a face terasamente pentu drumuri din moloz? Poți să îți bați joc de o rămășiță de pădure care ți-a sporit prețul la terenurile din zonă, care ți-a adus investitori, familii noi care ți-au întinerit populația, punct de atracție pentru orice părinte care își poate duce copilul, la 20 de minute de capitală, să respire aer curat și să vadă căprioare, poți înconjura o astfel de zonă cu un drum din spătura de cărămidă, bucăți de plastic, azbest, praf, bucăți de perete?

E dureros pentru noi toți, locuitori ai satului Ordoreanu sau nu! E dureros pentru România!

Dacă simți și tu asta, dacă vezi aici un simptom și o amenințare că lumea din jurul nostru se poate shimba vertiginos, semnează împreună cu noi!

Ne vom adresa Gărzii de Mediu, Ministerul Mediului, Avocatului Poporului și apoi instituțiilor europene.

Autoritatile trebuie ÎN PRIMUL RÂND să înceteze construcția de terasamente de drumuri cu moloz si sa ia masuri impotriva celor ce depoziteaza moloz ilegal.

Spune și tu NU drumurilor și depozitelor ilegale de moloz! Semneaza petitia!

drumuri_moloz7_USR_vizual_Square_900x900.jpg

IMG_20211003_111315.jpgIMG_20211003_111311.jpg

Ciprian Bozian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Ciprian Bozian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.