Spuneți Nu Concesionării Oltului

Spuneți Stop furtului de pește de pe râul Olt, mai precis de pe cele trei lacuri de acumulare din apropierea municipiului Slatina, respectiv Arcești, Slătioara și Ipotești.  


O firmă din Giurgiu, SC Pescar Hobaia SRL  a depus documentație de acvacultura extensiva (cresterea extensivă a pestilor de la puiet până pana la stadiul de comercializare).


Autoritățile sunt impotente în fața acestei cereri cu caracter politic ( corb la corb nu-și scoate ochii ), în primul rând, nu au cu ce să verifice activitatea deoarece, se pare că nu au ambarcațiuni. Așa că.. activitatea de control o să se defășoare doar scriptic. Pe teren, adică pe apă, ...ei vor fi zei, deoarece vor angaja o firmă de pază, care va veghea chipurile să nu se mai braconeze, dar... ghici ce ? Să nu-i deranjeze nimeni. Or să pună taxă pt pescuit mai mică decât în prezent, hmmm.. sună cunoscut planul, v-ați prins ?


Stiți povestea Cuiul lui Pepelea de Ion Creangă ? Cam așa o să fie și aici. Or să primească o autorizație de acvacultură care să le permită accesul legal pe Olt, dar de aici...au mână liberă să facă orice vor vrea, deoarece nimeni nu o să-i verifice, pt că... așa cum am zis mai sus, autoritățile chiar de vor vrea, nu au cu ce (deci...impotenți)

Cine se consideră pescar adevărat, rog să semneze această petiție

Vă mulțumesc !

Pescar_Hobaia_srl.jpg

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ion Ciortescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook