Spune NU produselor din Austria! Cumpără românește!

Invocând pretexte care nu stau în picioare sub nicio formă, Austria a fost singura ţară din Uniunea Europeană care s-a opus aderării României la spațiul Schengen.

Din rațiuni electorale interne, dar și pentru a forța interesele economice austriece în țara noastră, guvernul de la Viena a reușit să-i supere pe toți membrii Comisiei Europene, care, prin vocea ministrului german de interne, și-au exprimat nedumerirea față de indârjirea și răutatea manifestată pe ultima sută de metri de cancelarul austriac Karl Nehammer.

Având în vedere această situație HAIDEȚI SĂ NU MAI CUMPĂRĂM PRODUSE DIN AUSTRIA, SĂ NU MAI ALIMENTĂM DE LA BENZINĂRII AUSTRIECE, SĂ NU MAI FACEM TRANZACȚII LA BĂNCI AUSTRIECE ȘI SĂ NU MAI MERGEM LA SCHI, LA MUNTE, IN AUSTRIA.

Spune NU produselor din Austria! Cumpără românește!

Prin semnătura mea, autorizez Gabriel R. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.