Spune nu maririi taxei de salubritate in BACAU

Ma adresez celor care nu sunt de acord cu marirea taxei de salubrizare in orasul Bacau . In ultimul tim am urmarit siteul Primariei Bacau si ce plati au efectuat. ssunt plati care isi au rostul dar multe nu le inteleg cum ar fi : 4 laptopuri in valoare de 20.000 de ron . reparatii vitrine frigorifice  in care nu vad ce ar putea sa tina primaria in valoare de 21.000 panou publicitar in valoare de 5000, curatenie in teatre in valoare de 80,000 spun ei ca pe materiale  si astea sun printe putinele plati care nu le inteleg .Am mai observat si o plata catre bursa de valori in valoare de  7347.06 CINE NU CREDE LAS LINKUL AICI SITE OFICIAL PRIMARIA BACAU https://municipiulbacau.ro/plati/2020/  . este materialul clientului ,. ASA CA SPUNE SI TU NU MARIRI TAXEI DE SALUBRITATE "" Opera_Snapshot_2020-12-15_054607_municipiulbacau.ro_.pngplati_primarie.png

Prin semnare, autorizez pe vasile să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.