Spune Nu DEPRESIEI

Cunoaștem cu toții cazul Mădălinei Manole. În mod clar era într‐o depresie. Au fost multe alte cazuri de mame ce s‐au sinucis din cauza depresiei. Și nu doar mame. Avem nevoie de campanii de informare și conștientizare a depresiei și avem nevoie de legi care să înlesnească accesul la serviciile psihologice. Asistența psihologică trebuie inclusă într-un pachet minimal de asigurare medicală, mai ales pentru categoriile cu risc. Cuplurile care intenționează să aducă pe lume un copil, ar trebui să aibă acces gratuit la cursuri de pregatire psihică pentru perioada natală și post-natală. În acest fel, ar putea fi evitate multe cazuri de depresie post-natală, suicid sau prunc-ucidere. sad-505857_960_720_-_Copy.jpg

Popescu Veronica    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.