Spune NU construirii de blocuri in cartiere de case! Azi e despre GAI- Arad, maine poate fi cartierul tau!

Prezentare_Proiect.jpg Dragi locuitori ai Cartierului Gai și susținători ai păstrării peisajului urban și a calității vieții în comunitatea noastră, Asociatia Gai, Cartierul Nostru, vă invită să vă alăturați în lupta împotriva unui proiect care amenință să schimbe ireversibil aspectul și caracterul cartierului nostru. Un nou proiect de construcție de blocuri amenință să transforme Cartierul Gai într-o zonă supraînghesuită și impersonală, compromițând frumusețea și autenticitatea sa. Acest proiect este propus sa fie amplasat in vecinatatea Registrului Auto Roman (RAR), respectiv pe Calea Aurel Vlaicu nr 284, si propune blocuri cu regim de inaltime de 37.5 metri adica 11 nivele supraterane!

Prin această petiție, ne opunem ferm proiectului propus de construcție a blocurilor în Cartierul Gai, Arad. Ne preocupă consecințele negative pe care le-ar avea acest proiect asupra vieții noastre de zi cu zi și a mediului înconjurător. Ne temem de impactul asupra traficului, infrastructurii, parcărilor, zonelor verzi și a calității aerului din cartier.

Dorim să atragem atenția autorităților locale și dezvoltatorilor imobiliari asupra voinței comunității noastre de a proteja și conserva caracterul autentic al Cartierului Gai. Ne dorim un proces de dezvoltare urbană care să țină cont de nevoile și preocupările locuitorilor și să respecte identitatea și tradițiile locale. Prin semnarea acestei petiții, ne exprimăm opoziția față de proiectul de construcție de blocuri din Cartierul Gai și cerem autorităților locale să țină cont de vocea noastră și să ia decizii care să servească interesul și binele comunității noastre.

Vă rugăm să vă alăturați luptei noastre semnând această petiție și să o distribuiți în rândul vecinilor, prietenilor și tuturor celor interesați de păstrarea frumuseții și autenticității Cartierului Gai, Arad. Împreună putem face diferența și să protejăm ceea ce este valoros pentru noi și generațiile viitoare.


Asociatia Gai Cartierul nostru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia Gai Cartierul nostru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...