SPUNE NU !!! Taxei de utilizare a locurilor publice in Codlea

SPUNE NU !!!

 

Taxei de utilizare a locurilor publice in Codlea , conform HCL nr.143/25.11.2013 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2014 !!

 

Alesii nostri locali ne-au mai pregatit niste surprize pentru anul 2014.Desi populatia majoritara traieste la limita de subzistenta ,s-au gandit sa mai infiinteze o noua taxa pentru a-si mari bugetul local.In loc sa se preocupe sa colecteze taxele existente pe care nu reusesc niciodata sa le adune 100 % !

Iata anuntul taxei inventate :

“ Orice proprietar/utilizator de autovehicul care utilizeaza domeniul public al Municipiului Codlea, in intervalul orar 22 – 7 , in alte locuri decat cele din parcarile de resedinta, are obligatia de a declara acest lucru la Primaria Municipiului Codlea, pana in data de 31.01.2014, in vederea stabilirii taxei de utilizare a locurilor publice, pentru anul 2014.

Taxa este de :

- 50 lei/an, pentru proprietarii/utilizatorii de autoturisme;

- 100 lei/an, pentru proprietarii/utilizatorii de autovehicule, altele decat autoturismele, cu masa maxima autorizata pana la 3,5 tone

Proprietarii/utilizatorii de autovehicule , altele decat autoturismele, cu masa maxima autorizata peste 3,5 to, nu au voie sa parcheze pe domeniul public.”

 

O taxa aberanta in opinia noastra , a cetatenilor, pe care trebuie sa o contestam cu vehementa !

Autoritatile locale ,incapabile sa atraga surse si investitori care sa-si aduca un aport considerabil la bugetul local ,ne impovareaza an de an cu fel si fel de inventii si inovatii de taxe !

Treziti-va cetateni si nu va lasati calcati in picioare pana nu ne vor pune si taxa pe respirat ,ca taxa pe moarte deja exista !

 

Sa aratam ca SEMNATURA noastra si implicit DEZACORDUL nostru , pentru aceasta taxa suplimentara de utilizare a locurilor publice din Codlea ,conteaza si vor determina autoritatile sa anuleze aceasta hotarare !