Spune DA unui pasaj rutier suprateran in Drajna-Noua, Calarasi !

Domnului Prim Ministru al Romaniei , domnului Ministru al transporturilor, domnului Director General al CNADR,
Stimati domni, avand in vedere traficul rutier si feroviar deosebit de intens ce se desfasoara in zona intersectiei DN 21 cu DN 3A, localitatea Drajna-Noua, comuna Dragalina, judetul Calarasi, trafic ce zilnic duce la formarea de blocaje rutiere si implicit la pierderi importante pentru participantii la traficul rutier, va rugam sa analizati aceasta situatie si sa luati masurile necesare pentru fluidizarea acestuia.
In acest sens va aducem la cunostinta ca la o singura inchidere a barierei de la trecerea de nivel cu calea ferata Bucuresti - Constanta se formeaza coloane de masini ce de multe ori ating si chiar depasesc lungimea de 5-6 km, atat pe sensul Calarasi - Slobozia, cat si pe sensul Slobozia - Calarasi.
Consideram ca cea mai buna solutie de reglementare ar consta in construirea unui pasaj rutier aerian peste magistrala C.F. Bucuresti - Constanta.
Cu speranta ca solicitarea noastra nu va ramane fara raspuns , va multumim anticipat .
 
Aceasta petitie este initiata de dl. Marian-Gabriel-STANCIU, primar al comunei Dragalina, jud. Calarasi, si de catre dl. senator Stefan-Liviu TOMOIOAGA.
 
 
Semneaza toti participantii la traficul rutier, cei care sustin aceasta petitie !


Primaria Comunei Dragalina, Calarasi.    Contactați autorul petiției