Sprijin pentru Teatrul Metropolis

Noi, spectatorii Teatrului Metropolis, prezentăm susţinerea noastră  faţa de conducerea, angajații și colaboratorii acestei instituţii care ne-au oferit de-a lungul anilor exeperiente culturale notabile. 

Prin abnegație, implicare și efort susținut acești oameni  au demonstrat o înaltă ţinută morală, demnitate  și  susţinerea continuă a actului cultural, în orice condiţii.  

Prin urmare, noi, semnatarii acestei scrisori, ne declarăm solidari cu valorile promovate şi apărate de echipa Teatrului Metropolis şi considerăm oportună continuarea proiectelor  acesteia. 

Susținerea noastră se bazează pe respectul și considerația pe care le avem față de acești oameni valoroși, pe recunoştinţa și mândria de a fi spectatori beneficiari ai actelor artistice ale dumnealor, conștienți de unicitatea, importanța și impactul acestora asupra sufletelor și conștiințelor noastre. 

Noi, cei care ne "luptam" pentru biletele la spectacolele Teatrului Metropolis considerăm că suntem perfect îndreptățiți ca opinia noastra să fie luată în considerare, în contextul în care decizia comisiei de evaluare conduce inevitabil la modificări care ne privesc în mod direct și pe noi. E important ca prestațiile slujbasilor acestui teatru sa fie remunerate corect și la timp pentru ca activitatea să continue. 

De asemenea, considerăm că punctul nostru de vedere este  foarte important și în contextul procesului de evaluare. Astfel, este de neînţeles cum se poate evalua negativ o performanță managerială consistentă si  cum  gradul  de satisfacție a beneficiarilor finali, pe deplin îndeplinit, nu pare să aibă vreo relevanță.  

Pe această cale ne exprimăm dezamăgirea și indignarea faţă de această situaţie și solicităm respectuos reevaluarea activității manageriale a Teatrului Metropolis, având în vedere și cele mai sus prezentate De asemenea, solicitam găsirea unor soluții reale, viabile și de durată pentru ca activitatea echipei Teatrului Metropolis sa fie reluată și să continue. 


Manea Anda Mihaela    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Manea Anda Mihaela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )