Spitalul Judetean de Pediatrie "Prof.Univ. Dr. Marin Burlea"

Propunem ca Spitalul Județean de Pediatrie din Iași să poarte numele „Prof. Univ.Dr.Marin Burlea”
• INITIATIVA CETATENEASCA

Urmare a consultării cetățenilor judetului Iasi si nu numai,  având în vedere ce a însemnat prof. Univ. dr. Marin Burlea pentru ieșeni, Filiala Judeteana Iasi a PRO ROMANIA inițiază o petiție on-line prin care propune ca Spitalul Județean de Pediatrie din Iași să poarte numele „prof. Univ. Dr. Marin Burlea”. Pentru noi și pentru miile de familii care au apelat la serviciile lui, părinți din Iași și întreaga regiune a Moldovei, acest om a fost un veritabil „înger al copiilor”, un profesionist de mare clasă, un mentor care a inspirat generații întregi de pediatri din întreaga țară. Speram ca la această inițiativă să se alăture cât mai multe persoane, dar și factori decizionali pentru ca la final să cinstim cum se cuvine memoria acestui om deosebit.

Ne dorim ca acest demers să nu fie speculat politic!

20190720_163428.jpg


PRO ROMANIA IASI    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez PRO ROMANIA IASI să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...