SPATIILE VERZI SUNT SI PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE. CEREM SA FIE SCHIMBATA LEGEA!

Intrucat legea din 2010, art34. paragraful b ne limiteaza accesul cu animalele de companie pe spatiile verzi din parcuri, gradini publice si cele aferente ansamblurilor de locuinte in Mun. BUCURESTI, CEREM rectificarea acestuia. Suntem de acord cu amenzi pentru stapanii care nu respecta curatenia, DAR NU cu ingradirea drepturilor de circulatie in zonele publice pentru toti stapanii de animale.

Autoritatile locale trebuie sa ia masuri impotriva tuturor celor care  nu mentin curatenia, indiferent daca au sau nu au animale de companie, ci NU impotriva stapanilor de animale de companie care STRANG dupa acestea.

De ce este important? Pentru ca ne dorim sa fim o Societate civilizata si aliniata cu tarile occidentale ; pentru a nu restrange DREPTUL la libera circulatie a unei Categorii de cetateni ;  pentru utilizarea eficienta a resurselor de Ordine publica ale Autoritatilor Locale.

Hotărârea consiliului General al Municipiului București Nr. 120 din 30.06.2010

Art.34
(l) Posesorii de animale de companie au următoarele obligații în timpul plimbării animalelor pe domeniul public:

b) să nu permită accesul animalelor de companie pe spaţiile verzi din parcuri, grădini publice şi cele aferente ansamblurilor de locuinţe, în spaţiile de joacă amenajate pentru copii, în magazine şi pieţe de desfacere a produselor agroalimentare. Accesul cu animalele de companie va fi permis numai în spaţiile special amenajate. Nu vor fi supuşi acestui regim, câinii de serviciu ai Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor;

AnimaluteHaioase    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez AnimaluteHaioase să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.