SOS SMURD!

Sunt convinsa ca majoritatea cetatenilor acestei tari sunt constienti de faptul ca serviciul public de urgenta SMURD este unul dintre cele mai eficiente si serioase servicii. Medicii care activeaza in acest sistem sunt cei care dau dovada de daruire si respect fata de profesia pe care si-au ales-o, indiferent de felul in care sunt platiti. Ei sunt cei care fac tot posibilul sa ajunga la timp in momentele critice si isi dau toata silinta pentru a salva vietile oamenilor. Astazi, 10 ianuarie, Raed Arafat, cel care a detinut un rol major in coordonarea SMURD-ului si-a dat demisia. Acest fapt s-a intamplat dupa multe discutii si dupa multe argumente pe care acesta le-a oferit atat guvernantilor cat si romanilor pentru a nu se ajunge in situatia de privatizare a sistemului medical de urgenta. Privatizarea sistemului sanitar de urgenta nu poate duce decat la absortia unor bani in plus, sistemul medical devenind astfel unul care este interesat mai mult de profit decat de salvarea vietilor omenesti.

Clubul Elevilor Liberali Craiova    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Clubul Elevilor Liberali Craiova să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook