S.O.S. ALIENAREA PARENTALA DISTRUGE COPILARIA! STOP ALIENARII PARENTALE!

 

ALIENAREA PARENTALA ESTE O FORMA DE ABUZ EMOTIONAL SEVER ASUPRA COPILULUI, CARE POATE AFECTA IN MOD IREVERSIBIL RELATIA PSIHOAFECTIVA A COPILULUI CU PARINTII SAI, INCREDEREA SA IN CEILALTI SI POATE AVEA EFECTE NEGATIVE GRAVE ASUPRA DEZVOLTARII UMANE ECHILIBRATE SI ARMONIOASE.

PARINTII RESPONSABILI ISI IUBESC COPILUL SI NU IL TRANSFORMA INTR-O ARMA A PROPRIEI LOR RAZBUNARI, INDIFERENT DE SITUATIE!

NU AMENDA SAU ÎNCHISOAREA SUNT SOLUȚIILE PENTRU CAZURILE DE ALIENARE PARENTALA! ACESTEA AFECTEAZĂ IN CELE DIN URMA TOT COPILUL DEJA ALIENAT!
SOLUȚIA: DECĂDEREA DIN DREPTURILE PARENTALE SI OBLIGAREA PĂRINTELUI ALIENATOR LA CONSILIERE PSIHOLOGICA, TRAINING COGNITIV PENTRU MANAGEMENTUL FURIEI, TRAINING COGNITIV PENTRU CONSTIENTIZAREA NEVOILOR PSIHOEMOTIONALE ALE COPILULUI, CU RESPECTAREA OBLIGAȚIILOR PARENTALE!
MĂSURI PREVENTIVE: CONSILIEREA PSIHOLOGICA OBLIGATORIE A VIITORILOR SOTI, IN PERIOADA PREMARITALĂ, CONSILIEREA PSIHOLOGICA A VIITORILOR PARINȚI IN PERIOADA PRENATALA, CONSILIEREA PSIHOLOGICA OBLIGATORIE SI MEDIEREA INAINTE DE INTRODUCEREA ACȚIUNII DE DIVORȚ! UTILIZAREA EXPERTIZEI PSIHOLOGICE SPECIALIZATE PENTRU IDENTIFICAREA ALIENARII PARENTALE SI A EFECTELOR ACESTUI FENOMEN ASUPRA CRESTERII SI DEZVOLTARII COPILULUI ALIENAT SI ELIMINAREA EVALUARILOR DE TIP ANCHETA EFECTUATE DE PERSOANE NESPECIALIZATE!

ADOPTAREA UNOR ACTE NORMATIVE IN REGIM DE URGENTA PENTRU APROBAREA MASURILOR INDICATE MAI SUS PENTRU PREVENIREA SI STOPAREA ALIENARII PARENTALE. ADOPTAREA UNUI PROGRAM NATIONAL DE ASISTENTA PSIHOLOGICA A COPILULUI SI FAMILIEI!

VA INVIT SA SEMNATI PETITIA SI SA O DISTRIBUITI!

Dr. Stefan Iulian-Laurentiu

INSTITUTUL DE PSIHOLOGIE JUDICIARA


Stefan Iulian-Laurentiu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Stefan Iulian-Laurentiu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook