solutionare ore matematica

Parintii elevilor la care doamna, Teodora Cozma, preda matematica, trimit aceasta petitie pentru a semnala urmatoarele probleme si gasirea de solutii in rezolvarea  acestora.

Cum se desfasoara orele de matematica:

Pe Classrom se specifica titlul lectiei cu cerintele:

sa se conspecteze lectia din manual

Sa se copieze prob. rezolvate

Sa se rezolve ex. propuse in    manual

Sa se faca poze la caiet si trimise pe e-mail ptr a fi evaluate si notate

Aspecte pe care le semnalam :

1.       Matematica nu este o materie pe care sa o inveti singur( ca si cum ai citi un roman)

2.       Lectia trebuie inteleasa din clasa( meet in prezent)

3.       Profesorul nu explica online ( vorbit ) notiunile ,elevul conspecteaza din manual 4.       Nu exista colaborare in timpui orelor pe meet ( adica vorbit la microfon ) intre elev si profesor ;se scrie doar pe chat,dar semnalam fapul ca  nu ai efectiv cum sa si rezolvi in caiet cerintele si sa adresezi si intrebari in scris pe chat

5.       Parintii nu sunt profesori

Tot ce ne dorim este o mai buna colaborare intre elev si profesor.Doamna sa predea online notiunile.Nu profesorul trebuie sa rezolve exercitiile si elevul doar sa le noteze in caiet ci trebuie sa existe colaborare  ce principii se aplica, care este regula ( profesorul intreaba,elevul raspunde).Rezolvarea exercitiilor la care se intampina dificultati impreuna cu profesorul.

In urma celor semnalate mai sus, va rugam sa gasiti o solutie pentru rezolvarea acestor probleme.

Prin semnătura mea, autorizez alina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.