Solidari cu artiștii din Oradea

received_55493803951339492.jpegConsiliul Județean Bihor dorește comasarea instituțiilor de cultură orădene: Teatrul Regina Maria, Teatrul Szigligeti și Filarmonica de Stat și modificarea contractelor de muncă cu termen nedeterminat în contracte de muncă cu termen determinat.

Ambele decizii pot avea consecințe grave asupra actului artistic și asupra repertoriului, generând instabilitate profesională.

Asemenea hotărâri pot crea precedente care să afecteze întreg sistemul teatral din România, în condițiile în care modelul european care se dorește a fi implementat are nevoie de ani de cercetare, dezvoltare și protejare a artiștilor prin mecanisme financiare clare, eficiente, care să le ofere acestora o plasă de siguranță.

Vă invităm să semnați petiția noastră, în speranța că astfel vom reuși să stopăm acest demers.

Vă mulțumim!

Ne înclinăm.received_5549380395133949.jpeg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Iosif Vulcan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...