Solicităm tragerea la răspundere a Marinei Tauber, pentru instigare la ură și falsuri.

marina-tauber-900x505.jpg

Către: Guvernul Republicii Moldova, Parlementul Republicii Moldova, Procuratura Generală, Consiliul Suprem de Securitate al Republicii Moldova și alte Organele responsabile din Republica Moldova.

 Noi, semnatarii acestei petiții, suntem profund îngrijorați de declarațiile recente făcute de deputata Marina Tauber în Parlamentul Republicii Moldova. Aceste declarații au fost instigatoare la ură, amenințătoare la securitatea țării și false. În special, declarațiile Marinei Tauber referitoare la 3000 de sicrie pregătite pentru militarii Republicii Moldova, au creat panică în societate.

Prin această petiție, cerem organelor responsabile din Republica Moldova să investigheze declarațiile făcute de Marina Tauber și să solicite informații oficiale de la organele de stat cu privire la acțiunile guvernului referitoare la presupusele exerciții militare.

În cazul în care declarațiile Marinei Tauber nu se adeveresc, solicităm ca aceasta să fie trasă la răspundere conform legislației în vigoare.

Aceste declarații false și instigatoare la ură nu trebuie să fie tolerate într-o societate democratică și nu trebuie să rămână nepedepsite.

Vă rugăm să luați măsurile necesare pentru a proteja securitatea și stabilitatea Republicii Moldova și a sancționa orice persoană care pune în pericol aceste valori.

Vă mulțumim pentru atenția acordată acestei petiții.

 

Cu respect,

Cetățenii Republicii Moldova

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Ion Melnic va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...