SOLICITĂM REPATRIEREA CETĂȚENILOR ROMÂNI;MARIA MIHAI SI CAMELIA JALASKOSKI SMICALĂ

În calitate de Administrator al grupului civic ALĂTURI DE MARIA MIHAI SI  CAMELIA SMICALĂ CEREM REPATRIEREA ÎN ROMANIA (peste 2084 membrii) ,împreună cu cei peste 2084 membrii activi ai grupului solicităm intervenția de urgență  a M.A.E. (d-nu Ministru Bogdan Aurescu) de a întocmi documentele necesare unei repatriere și de a face toate demersurile necesare,în regim de urgență a cetățenilor români Maria și Mihai Jalaskoski și a Dr.med.Camelia Smicală.

Întrucît cazul Smicală,care a luat naștere  in urmă cu 5 ani,este cunoscut la nivel de minister și nu numai,consider că nu este necesară prezentarea cazului în prezenta petiție .Precizez că în acest moment,minorii Maria și Mihai Jalaskoski sînt fugiți din centru unde au fost instituționalizați (Tampere-Finlanda) și sînt expuși unor pericole eminente,astfel viața lor este în pericol.

Vă reamintesc că,atât Dr.med.Camelia Smicală cît și copii săi minori,Maria și Mihai Jalaskoski  sînt ȘI CETĂȚENI ROMÂNI și au dreptul constituțional de a se reîntoarce în țara MAMĂ România oricînd doresc iar M.A.E.are obligația (conform aceleași constituții) DE AI PRIMI ÎN ȚARĂ.

De asemenea vă reamintesc că minorii Maria și Mihai Jalaskoski au domiciliul obișnuit în Piatra Neamț,Romania,unde își au domiciliu și bunicii materni.

Solicitarea repatrierii cetățenilor români sus menționați,vine după ce timp de 5 ani de zile au fost abuzați fizic și psihic de către serviciul de asistență socială din Tampere-Finlanda,serviciu social care,în mod abuziv fizic și psihic,fără ca în prealabil Dr.med.Camelia Smicală (mama biologică a minorilor Maria și Mihai Jalaskoski să fie înștiințată de ceea ce vă urma,că apoi să-și poată,,pregăti "copii pentru o astfel de acțiune a serviciului social din Tampere-Finlanda.

Precizez că,serviciul de asistență socială din Tampere-Finlanda a acționat la extragerea minorilor Maria și Mihai Jalaskoski din locuința mamei lor,în urma  unei sentințe judecătorești,eliberată de către instanța din Tampere-Finlanda,iar această sentință judecătorească a fost eliberată fără ca în prealabil să aibă loc un proces de judecată în acest sens și ca  Dr.med.Camelia Smicală să fie audiată,statul finlandez încălcînd astfel dreptul la exprimare și drepturile cetățenilor.

PS: reamintesc că suntem peste 2084 membri care susținem și semnăm totodată prezenta petiție și numărul nostru crește considerabil.

Cu respect:Ovidiu Bichiș

.

Ovidiu Bichiș,Administrator grup ALĂTURI DE MARIA MIHAI ȘI CAMELIA SMICALĂ CEREM REPATRIEREA ÎN ROMANIA    Contactați autorul petiției