SOLICITĂM LANSAREA URGENTĂ A EDIȚIEI A III-A A PROGRAMULUI START-UP NATION!

Primele două ediții Start-Up Nation s-au bucurat de un succes enorm, deși au avut și prevederi considerate mai puțin eficiente de către unii participanți. Tocmai de aceea, pentru lansarea ediției a III-a, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a demarat sesiuni de comunicare la nivel național cu beneficiari și consultanți, în scopul îmbunătățirii condițiilor de participare pentru viitoarea ediție, care ar fi trebuit să fie lansată anul acesta. Problema este că modificarea grilei de punctare se poate face doar prin modificarea OUG 10/2017, iar guvernul demis nu mai poate da Ordonanțe. De asemenea, Florin Cîțu, cel care speră să ajungă minstru de finanțe, a anunțat că va opri acest program, deoarece i se pare o mare risipă.

În consecință, urmărim să strîngem un număr cît mai mare de semnături pentru a solicita viitorului ministru de finanțe să aloce buget și pentru a III-a ediție Start-Up Nation și pentru a demara cît mai rapid sesiunea de depunere, care probabil va putea fi inițiată tot de Ministerul Finanțelor, din moment ce PNL dorește desființarea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Urmărind ultimele evoluții de pe scena politică, unde se prefigurează respingerea guvernului Orban și prelungirea stării de interimat, solicităm alternativ și un proiect de lege pentru modificarea OUG 10/2017 pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii în locul unei Ordonanțe de Urgență în sensul lansării noii ediții Start-Up Nation, avînd în vedere că Parlamentul reprezintă legislativul care are dreptul să elaboreze și să voteze legi, chiar dacă reprezentanții executivului au opinii contrare.


MIRON PANAITESCU    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe MIRON PANAITESCU să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook